Ovnsbakt ørretfilet med Q Drømmelett® er god hverdagsmat. Enkel og raskt å lage, og smakfullt å spise.

Blir det fisk til middag i dag? Ørret i form til er noe av det enkleste du kan lage. 

Ingredienser

700 g Lerøy ørretfilet
4 ss olivenolje
8 drag pepper
1 sitron, uten skall
2 stilker vårløk, i tynne skiver
4 ss Q Drømmelett®
En halv potte fersk oregano

Ørret med vårløk, sitron og en topp Q drømmelett® er skikkelig godt og friskt på smak. Retten er også lett mat å lage til mange, for den gjør seg nesten helt av seg selv. 

Denne oppskriften gir 4 porsjoner. Server gjerne med ris, pasta eller quinoa så metter den litt ekstra. 

Slik gjør du:

1. Sett stekeovnen på 180 grader. 

2. Legg ørretfileten (du kan også bruke laks) i en ildfast form og ha over olivenolje, salt, pepper og revet sitronskall. 

3. Bak fiskefileten i stekeovnen i cirka 10 minutter (eller etter anvisning på pakken). 

4. Ved servering topper du den ovnsbakte ørreten med kuttet vårløk, Q Drømmelett® og oregano.