Sitron- og urtedipp
En frisk og lett dipp som egner seg godt til skalldyr og fisk, men også på tapasbordet!
Denne salaten passer fint til både middag, lunsj og i matboksen.
Dette friske middagstipset med laks, pasta, vårløk, bladpersille og crème fraîche kan nytes varm eller kald.
PS: Ønsker du en lettere variant, kan du erstatte Q Crème Fraîche med Q Lettømme eller Q Drømmelett®
Slik gjør du:
1. Kok pastaskruer som anvist på pakken.
2. Kok opp vann (tilsett 2 ts salt pr liter vann), skru ned varmen og la laksen trekke i 5-6 minutter. Fisken er klar når den flaker seg mellom linjene.
3. Avkjøl både laks og pasta.
4. Kutt laksen i terninger og bland den forsiktig sammen med sukkererter og vårløk. Ha over bladpersille, salt og pepper.
5. Bland sammen sitronsaft og Q Crème Fraîche, og bland inn de andre ingrediensene
Q® Crème fraîche Beger med skrulokk