Denne salaten passer fint til både middag, lunsj og i matboksen. 

Ingredienser

500 g Lerøy laksefilet, uten skinn og bein
400 g pastaskruer, kokes etter anvisning
20 stk sukkererter, hakket i skiver
4 stk vårløk, hakket i skiveer
1 bunt bladpersille
1 ts salt
10 drag pepper
Dressing
1 beger Q Crème Fraîche
Saften av en sitron

Dette friske middagstipset med laks, pasta, vårløk, bladpersille og crème fraîche kan nytes varm eller kald.

PS: Ønsker du en lettere variant, kan du erstatte Q Crème Fraîche med Q Lettømme eller Q Drømmelett® 

Slik gjør du: 

1. Kok pastaskruer som anvist på pakken. 

2. Kok opp vann (tilsett 2 ts salt pr liter vann), skru ned varmen og la laksen trekke i 5-6 minutter. Fisken er klar når den flaker seg mellom linjene. 

3. Avkjøl både laks og pasta. 

4. Kutt laksen i terninger og bland den forsiktig sammen med sukkererter og vårløk. Ha over bladpersille, salt og pepper. 

5. Bland sammen sitronsaft og Q Crème Fraîche, og bland inn de andre ingrediensene