Raw cakes med SkyrⓇ Luftig Bringebær er herlige små kaker som er godt å ha liggende i fryseren.

Kaker trenger ikke være fulle av sukker og melk. Prøv disse herlige små kakene som er fullpakket med protein, godt fett og fiber. Den friske smaken av bringebær, kombinert med nøtter er en innertier. 

Ingredienser

TOPPING:
1 beger SkyrⓇ Luftig Bringebær
1 dl cashewnøtter
2-3 ss vann
NØTTEBUNN:
1 dl mandler
0,25 dl gresskarfrø
0,5 dl revet kokos
1 dl havregryn
6 dadler
en knivspiss havsalt
1/4 ts kardemomme

Slik gjør du:

1) Bringebærfyll: Bløtlegg cashewnøttene (gjerne natten over, men minst i 3 timer). Hell av vannet og ha i en foodprosessor sammen med 3-4 ss vann. Kjør til det blir en jevn og kremaktig masse. Pass på å skrape god ned fra sidene flere ganger for å få med alt. Tilsett så SkyrⓇ Luftig Bringebær og kjør ytterligere til blandingen er jevn. Sett til side.

2) Over til nøttebunnen: Ha mandler og gresskarfrø i en foodprosessor og kjør lett til det har blitt grovhakket. Tilsett resten av ingrediensene og kjør til det blir en litt seig masse, men som fortsatt har litt tekstur fra nøttene.

3) Finn frem muffinsformer, eller andre små former og fordel nøttebunnsmassen i fem like deler. 

4) Hell bringebærfyllet over og sett i fryseren til det har stivnet.

5) Ta de små kakene ut av fryseren ca.20 minutter før servering, slik at de blir akkurat passe tint til de skal spises.