Ostekake med Skryr smaker like godt som den ser ut

Bare synet av denne ostekaken gir oss vann i munnen. Smaken er faktisk enda bedre! 

Ingredienser

KREM
3 beger SkyrⓇ Luftig Bringebær
3 dl Q Kremfløte
80 g melis eller annen søtning
8 plater gelatin
BRINGEBÆRGELE
2 dl moste bringebær (fryste går helt fint)
1 ss sitronsaft
1 ss melis eller annen søtning
4 plater gelatin

Slik lager du ostekakekrem: 

  • Legg gelatinplater i kaldt vann i 5 minutter
  • Pisk Q kremfløten sammen melis
  • Bland i Skyr® Luftig Bringebær
  • Klem ut vannet av gelatinen og sett det i mikrobølgeovn til platene har smeltet
  • Bland smeltet gelatin i kremblandingen
  • Ha blandingen over i en kakeform
  • Avkjøl i 2 timer

Slik lager du bringebærgele: 

  • Legg gelatinplater i kaldt vann i 5 minutter.
  • Bland moste bringebær, melis og sitronsaft i en kjele. Varm opp forsiktig.
  • Klem ut vannet av gelatinen og rør platene inn i den varme blandingen. 
  • La blandingen kjøles ned. 
  • Fyll bringebærpure forsiktig over ostekakeremen
  • Avkjøl i 1 time

Kaken serveres opp ned, med knuste Sibaskjeks.