Har du rester av fisk etter middagen? Da er en matredder-wrap en god og genial måte å bruke de opp på.
Ingredienser
124
gLerøy-ørretfilet per person
Dressing
2
tsHonning
4
ssQ Drømmelett®
1
buntKruspersille
0,5
tsKarri
Saften av en halv lime
Tilbehør
4
stkWrap
4
håndfullerRuccolasalat
1
stkLiten løk i skiver
Kjernene av et halvt granateple
Slik gjør du:
Ta frem restene av ørretfileten (laks kan også brukes) som du har liggende i kjøleskapet, eller stek en filet på pannen.
Ha karri, honning og lime i en skål og rør kraftig rundt. Tilsett Q Drømmelett og rør inn. Grovhakk kruspersillen før den tilsettes i dressingen
Skjær løk i skiver og grav ut kjernene fra granateplet.
Varm wrapsen i en stekepanne i et par minutter, eller i aluminiumsfolie i en stekeovn i 3-5 minutter. Legg ruccolasalat, fisk og løk lagvis på wrappen. Hell over dressingen og topp det hele med granateplekjerner.
Q Drømmelett® Like god bare bedre