Har du rester av fisk etter middagen? Da er en matredder-wrap en god og genial måte å bruke de opp på.

Ingredienser

124 g Lerøy-ørretfilet per person
Dressing
2 ts Honning
4 ss Q Drømmelett®
1 bunt Kruspersille
0,5 ts Karri
Saften av en halv lime
Tilbehør
4 stk Wrap
4 håndfuller Ruccolasalat
1 stk Liten løk i skiver
Kjernene av et halvt granateple

Slik gjør du: 

  1. Ta frem restene av ørretfileten (laks kan også brukes) som du har liggende i kjøleskapet, eller stek en filet på pannen. 
  1. Ha karri, honning og lime i en skål og rør kraftig rundt. Tilsett Q Drømmelett og rør inn. Grovhakk kruspersillen før den tilsettes i dressingen 
  1. Skjær løk i skiver og grav ut kjernene fra granateplet. 
  1. Varm wrapsen i en stekepanne i et par minutter, eller i aluminiumsfolie i en stekeovn i 3-5 minutter. Legg ruccolasalat, fisk og løk lagvis på wrappen. Hell over dressingen og topp det hele med granateplekjerner.