Gå til hovedinnhold
Polarbrød_med_Rømme

Polarbrød med Q® Lettrømme

Lett

90 minutter

Polarbrød er godt, men det blir enda bedre hvis du har rømme og helmelk i deigen!

0 stemme

(0 kommentar)

(0 porsjon)

300 g hvetemel

2 ss lettkokte havregryn

150 g havremel

1 pk gjær

1 ts salt

1,5 dl Q® Melk Hel

0,5 dl vann

150 g Q® Lettrømme

3 ss olje

Fremgangsmåte

  • Bland sammen alt det tørre
  • Bland sammen det tørre med vann, melk, olje og rømme. La deigen heve ca. 1 time på et lunt sted
  • Del deigen i ca. 4 deler. Kjevle hver del ut til den er 4-5 mm tykk
  • Trykke ut polarbrødene ca. 10-12 cm i diameter og prikk dem med en gaffel
  • La brødene etterheve ca 15-20 minutter
  • Stekes i 225 c i ca. 10 minutter til de ble litt gyldne

Hva syns DU om denne oppskriften

0 personer har talt