Endelig nærmer julen seg! Og vi gleder oss av flere grunner. Det vi i Q-Meieriene gleder oss mest til er å dele vår helt spesielle julekartong med dere engasjerte forbrukere. 

Julemelken
Nå kan du endelig finne julekartongene i butikk! Q-melken er selvsagt like god som alltid, frisk og kald. Vi kaller den likevel for en julemelk, fordi melken setter en helt spesiell stemning i ulike sammenhenger i høytiden. 

 Responsen var i fjor var overveldende positiv. Derfor har vi valgt å gå samme retning i år. Vi har blant annet beholdt gavelappene på kartongen – slik at du kan klippe ut og skrive en julehilsen til noen du liker ekstra godt!

Engasjerende melkekartonger
I år som i fjor, vil du finne julerebuser på årets julemelk, der du skal gjette julesanger som emojiene på siden av kartongen beskriver. Dette er oppgaver i ulik vanskelighetsgrad som passer for hele familien. 

Vinn Quul Julegenser
Er du i ekstra godt konkurransehumør kan du sende inn svar på bonuskonkurransen og vinne en quuuul julegenser som vi har designet. 

Vi håper at julekartongene vil engasjere melkedrikkere før jul, og ikke minst håper vi at forbrukerne våre tar seg god tid til å være sammen i julen og samles om å knekke julerebusene vi har pønsket ut.

God jul!