Konkurranseregler for rebusoppgavene på Q-Meierienes melkekartonger julen 2020


Arrangør: Q-Meieriene AS.

Avtalen gjelder mellom: Q-Meieriene AS og kampanjedeltakere.

Aksept av vilkår og betingelser: Informasjon om kampanjen er en del av kampanjevilkårene. For å delta i kampanjen må man akseptere vilkårene. Arrangøren kan avslå deltakelse fra deltakere som ikke oppfyller vilkårene.

KONKURRANSEPERIODE
23. november til 24. desember 2020.

HVORDAN DELTA

Du må være fylt 18 år, eller ha samtykke fra foreldre/foresatt. Deltakere må være bosatt i Norge.
Ansatte og ansattes nærmeste familie i Q-Meieriene og O. Kavli kan delta, men ikke vinne premier.
Deltakelse skjer på www.Qmeieriene.no. Det er ingen kjøpsbetingelser.

Deltakere finner julerebuser på Q sine melkekartonger, og skriver inn løsningene på Q-Meierienes nettside. Deltakere som løser flere julerebuser kan da bidra med flere løsningsforslag.

VINNERE:

I perioden fra 23. november til 24. desember, trekkes det ut 40 stk. Q Julegensere blant alle som har deltatt og svart riktig i konkurranseperioden. Deltakere kan kun vinne én gang.

Vinnere vil få tilsendt premie i posten til oppgitt postadresse.

Personvern 

Du må oppgi ditt navn, postadresse og e-postadresse når du registrerer deg for å delta i konkurransen. Ved å akseptere disse konkurransereglene samtykker du i at Q-Meieriene kan behandle dine personopplysninger i forbindelse med konkurransen. Registrerte personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen, og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven. Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet.

Annet

Deltakere som bryter konkurransereglene, jukser eller prøver å manipulere nettsiden, kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse.

Q-Meieriene tar intet ansvar for trykkfeil eller utilsiktede misforståelser.

Kontaktperson: Sandra G. Hoel, Produktsjef i Q-Meieriene, sandra.hoel@kavli.no