Vi gleder oss alltid til jul. Av flere grunner, selvsagt, men det vi i Q-Meieriene gleder oss mest til er å få kunne lage en helt spesiell julekartong. Melken er selvsagt den samme som alltid, men vi kaller den likevel julemelk.

Tidligere har vi hatt julefortelling, oppskrifter, nisser og gavelapper på kartongene. I år har vi gått i en annen retning, men beholdt gavelappene. Klipp ut og skriv på! Egentlig skulle vi lansere disse 1. desember, men vi har rett og slett solgt mye mer melk i år og begynte å gå tom for emballasje. Derfor spoler vi frem mot jul litt tidligere enn forventet. Beklager!

Engasjerende melkekartonger

Det som er felles for alle våre melkekartonger er at vi ønsker at de skal være engasjerende. I 2017 forteller mange at man sitter på hver sin mobil rundt kjøkkenbordet. Derfor er det fint når vi får tilbakemeldinger om at melkekartongen bidrar til samtaler og engasjement rundt f.eks frokosten.

På årets julemelk har vi laget julerebuser (les ordet en gang til, det står rebus og ikke julebrus) der du skal gjette julesangen som emojiene på siden av kartongen beskriver. Emoji er altså disse smilefjesene og symbolene som du sikkert har mottatt på SMS.

DELTA I KONKURRANSEN HER

[[ RichText template tag ngremotemedia is not configured ]]

For hele familien

Kanskje bestemor kan navnet på de fleste julesangene og kanskje barnebarnet hennes vet hva de aller fleste symbolene betyr? Kanskje vet pappa at symbolet som er en munn, eller lepper, er det samme som et kyss og kanskje vet mamma at julenissesymbolet faktisk er en julenisse. Og kanskje kysser mamma nissen?

På våre nettsider kan man sende inn svaret på julerebusene og vinne bl.a en Q-julegenser som vi har designet helt selv. Er du litt oppmerksom vil du også se at det er en bonuskonkurranse.

Vi håper også denne kartongen kan engasjere melkedrikkere før jul og ikke minst håper vi at forbrukerne våre tar seg god tid til å være sammen i julen og samles om å knekke julerebusene vi har pønsket ut.

God jul!

Bilder til saken: