Nå kan du hjelpe oss med å la det skje og vinne et gavekort på opp til 5000 kr! Vi har fått flere henvendelser på at skjeene som kommer med Skyr® yoghurt til tider kan være irriterende og kjedelige. Derfor trenger vi din hjelp.

Kommer du over en god idé for ny skje eller klarer å fortelle oss hvordan skjeen skal se ut kan du vinne et gavekort fra Q. Vi trekker ut den som gir oss den beste idéene eller den som inspirerer oss mest.

Gi oss din beste idé som handler om ny skje

Vi vil høre fra deg. Kanskje du sitter på en usedvanlig smart måte å gjøre skjeen bedre på eller er du på sommerferie og har kommet over en praktisk skje der ute i den store verden? Del den med oss!

Vi vet at mange av dere er ute i den store verden og tester produkter vi sikkert ikke har hørt om en gang. Kanskje du har forelsket deg i en usedvanlig smart skje? Del den med oss! Vi har nemlig lett lenge og ikke funnet den optimale skjeen. 

Vår produktsjef og emballasjeekspert trenger nemlig inspirasjon. Vi er også lei av at skjeen ikke alltid er helt optimal, så i kjent Q-ånd spør vi de som vet best: dere forbrukere som spiser produktene våre og som forhåpentligvis ønsker å fortsette å nyte Skyr® yoghurt med markedets beste skje.

Husk at den skal passe til begeret og at den må være enkel å bruke.

Så la det skje! Del din idé om skje her, og vær med i trekningen av gavekort på opp til 5000kr. Vi trenger din hjelp!

Bilder til saken: