Januar er høysesong for trening og sunnere livsstil. Over alt hvor man snur og vender seg er det snakk om trening og sunnere rutiner. Vi mennesker er vanedyr og det er ikke alltid lett å snu om på flisen bare fordi kalenderen viser at vi er gått inn i et nytt år.

De fleste eksperter er enige om at kostholdet er det første man skal gjøre noe med og derfor også det viktigste for å bli sunnere. Men da er det ikke alltid enkelt å finne noe som smaker skikkelig godt.Mange nordmenn velger yoghurt når man skal spise sunnere og trenger et mellommåltid eller bare et lite måltid for å få nok energi.

Det perfekte valget for en god og sunn start på året

Velger du Skyr® får du et proteinrikt og fettfritt måltid som metter mye lenger. Skyr® er med andre ord det perfekte valget for å få en god og sunn start på året. De forskjellige variantene av Skyr® er søtet forskjellig slik at du selv kan velge hva du vil ha. Uansett hvilken smak du velger så er Skyr® alltid fettfri og fullstappet med proteiner.

Skyr® er problemløseren

Det kan være forvirrende når du står foran yoghurthyllen og ønsker å velge noe som både er sunt og godt. Det er utrolig mange varianter å velge mellom, og da kan det være vanskelig å få oversikten over hvor sunne de ulike yoghurtvariantene er. Skyr® har flere ganger fått toppscore i ernæringstester på grunn av høyt proteininnhold, at den er fettfri og at man kan velge sukkerfrie varianter uten tilsatt sukker.

Laget på ekte norsk melk

Ønsker du deg først og fremst et godt, men likevel sunt mellommåltid som metter så bør valget være Skyr®. Med en unik tykk og herlig konsistens, gode og ekte råvarer, mye smak av frukt og bær og deilig ettersmak så er det et perfekt valg enten du skal ha det på farten eller lage smoothies.

Skyr® er laget på ekte norsk melk etter islandsk oppskrift og fremstillingsmåte på ekte norsk melk basert på den originale islandske yoghurtkulturen og med ekte frukt og bær. Med andre ord er Skyr® en trygg problemløser når du skal ha noe enkelt i din nye sunne hverdag.

Unn deg en frisk start på året!

Bilder til saken: