Vi gleder oss alltid til jul. Av flere grunner, men det vi i Q-Meieriene gleder oss mest til er å få kunne lage en helt spesiell julekartong. 

Tidligere i høst spurte vi dere, våre fantastiske forbrukere, om hjelp til å velge mellom tre ulike julemelk-design via vår Facebook-side. Responsen var overveldende selv om noen kanskje syntes det var litt vel tidlig å snakke om jul. (Beklager).

Men nå er tiden endelig moden og de nye julekartongene har allerede begynt å dukke opp i butikkene!

Engasjerende melkekartonger

I år som i fjor, vil du på årets julemelk finne julerebuser (les ordet en gang til, det står rebus og ikke julebrus) der du skal gjette julesanger eller julefilmer/-serier som emojiene på siden av kartongen beskriver. Emoji er disse små smilefjesene og symbolene som du sikkert både har sendt og mottatt på tekstmelding.

For hele familien

På våre nettsider kan man sende inn svaret på de fire julerebusene og vinne bl.a. en kul Q-julegenser som vi har designet. Er du ekstra oppmerksom har du sikkert fått med deg en bonuskonkurranse på kartongene, med en ganske ålreit premie om du plutselig skulle gå lei av kalde vinterdager. Du kan nemlig vinne et reisegavekort à kr 10.000,-

Vi håper også denne kartongen kan engasjere melkedrikkere før jul, og ikke minst håper vi at forbrukerne våre tar seg god tid til å være sammen i julen og samles om å knekke julerebusene vi har pønsket ut.

Les mer om julens melkekartonger fra Q og delta på våre julerebuser her:

God jul!

Bilder til saken: