Ja, du leste riktig. Nå har vi i Q laget vår egen podcast. Q-sjefen Bent Myrdahl og Leder for forbrukerdrevet innovasjon Mads Liabø har kastet seg på podcastbølgen.

Hvis ikke du vet hva en podcast er så er det kort forklart en (slags) radiosending som du kan lytte til over internett. Kort forklart. Nå er vi klar med vår første podcast som kan høres her.

<---- Eller til venstre i menyen å PC/Mac eller i toppen på mobilen din ^.

Hvorfor podcast?

Mads og Bent er begge podcastinteresserte og lytter så ofte de kan til podcaster. Men hovedgrunnen til at vi nå forsøker oss med dette er fordi vi driver et "åpent meieri" som er forbrukerdrevet. Derfor ønsker vi å gi mer og oftere innsyn i våre prosesser og arbeidsmetoder. Vi tror også at formatet blir mye mer brutalt ærlig enn f.eks ved bruk av video e.l. Ikke at vi skal slutte med å lage video altså.

#BrutaltÆrlig

Du vil derfor få servert en brutalt ærlig podcastsending fra de to.

I første episode rigget de opp en mikrofon og begynte å snakke om dagsaktuelle utfordringer rundt produktet Skyr® Proteindrikk kaffe og vanilje og hvordan det er å være forbrukerdrevet.

Du kan høre podcasten her:

Som vanlig ønsker vi din tilbakemelding.

Er det noe vi bør diskutere? Har vi ikke publisert podcasten der du pleier å laste ned podcaster? Er lyden forferdelig? Sier vi noe som er feil?

Send mail til Mads, send mail til Bent, kontakt oss via skjema her eller skriv til Bent på Twitter, Q på Twitter, Mads på Twitter eller våre Facebook-sider. Vi skal ikke være vanskelige å få kontakt med!

Og ja; vi gjør nok en gang ting vi ikke kan. Vi får håpe vi lærer så lenge vi lever!

Bilder til saken: