Det kom ikke som noen overraskelse at Q-forbrukerne ville ha ny skje. Vi i Q-meieriene ønsker oss også det. Variasjonen i de innsendte forslagene har vært stor og vi har fått forslag om alt fra teleskopskje til Lego-skje..

Basert på tilbakemeldingene vi har fått har ikke skjeene våre vært gode nok. Men at så mange ville inspirere oss og tipse om ny skje hadde vi ikke trodd. Dette viser nok en gang at vi ikke er i nærheten av å være så kreative som forbrukerne våre. Over 70 forslag har kommet inn under "Del din idé - om ny skje". Helt fantastisk! Så hva skjer nå?

Emballasjeeksperten vår Åsne, produktsjef for Skyr® Liv-Ane og resten av innovasjonsstyret i Q-meieriene skal nå se igjennom alle forslag grundig. Kanskje vår nye skje allerede ligger der og venter? Eller kan man slå sammen flere idéer? Tanken bak dette var at vi skulle bli inspirert. Og det kan vi med hånden på hjertet si at vi har blitt! Forbrukerne våre hjelper oss med å utfordre skjeleverandørene i verden!

Fra teleskopskje til legoskje

Mye tyder på at mange mener at skjeen er for kort og teleskopskje i forskjellige fasonger går igjen. "Bruk teleskopskaft i en eller annen form, men det bør være et klikksystem slik at teleskoprøret holder seg fast ved utstrekning". Skriver Ken Roger i sin innsendte idé. Trond Egil skriver på en lignende idé at "Skjeen tas ut og strekkes ut til mottakers stoppepunkt, og skjeen er lang nok til å nå bunnen av Skyr®boksen". 

Lise forklarer det på en annen måte; "helt enkelt som en fiskestang eller sånn gammeldags kikkert :-)"

Godt forarbeid

Q-forbrukerne har også gjort mye godt arbeid med å presentere idéene sine. Se bare på tegningen Malin har tegnet og lagt ved sin idé som hun har kalt for "CLICK". Imponerende! 

[[ RichText template tag keymedia is not configured ]]

Inspirerende

Selv om det er vi som ønsker å bli inspirert ser vi også at noen har blitt inspirert av oss. En veldig god idé er kommet inn fra Kristine som vil lage skje av bokstaven Q! Hun har kalt idéen Q-skje

"Idéen min er å lage en skje inspirert av bokstaven "Q", hvor man holder i den lille utstikkeren og får slikket i seg det deilige innholdet i begeret. Man får da en liten påminnelse om hvem som har laget produktet".

Den som inspirerte oss mest stikker av med et gavekort, men først må vi gå grundig gjennom idéene. Følg med og del gjerne din idé her.

Bilder til saken: