Forbrukeren Mona Kvammen

Har du noen gang blitt sulten når du har skrollet deg gjennom Instagram? På Mona Kvamme sin feed ble vi sulten ved første klikk. Nå har hun laget inspirerende oppskrifter av smaksvinneren Q Gresk Yoghurt, men du kan også bruke Q Frokostyoghurt Naturell. La deg inspirere!

Vi fikk Mona til å skrive i vår "Forbruker-skoledagbok". Slik at dere kan bli bedre kjent med Mona, og lese om hvilke produkter hun hadde lansert om hun fikk bestemme Q-Meierienes neste lansering.

Navn: Mona Kvammen

Jobb:  Bioingeniør, mer spesifikt kreftdiagnostikk

Hobby/fritidsaktiviteter: Elsker å lage mat, sunn mat og sunne fristelser. Tur i skog og mark.

Inspirasjonskilder: Instagram er generelt en stor inspirasjonskilde. Det er så mange flotte mennesker som oser av positivitet og kreativ, sunn matlaging. 

Forbilder: Den var vrien. Alle damene i Kostholdsdamene (på SnapChat) vil jeg si til sammen er et forbilde.

Hva er viktig for deg når du lager mat: Gode råvarer, at det skal være næringsrikt, lite sukker og at det skal smake godt.

Fremtidsdrøm: Utvikle produkt i kategori sunnere snop og snacks som alle kan få fatt i. Kanskje en nettbutikk?

Dersom jeg hadde vært produktutvikler i Q-Meieriene..: Da ville jeg laget en Q Gresk yoghurt naturell i porsjonsbeger med frø/nøtter som er bakt i godt fett og kanel i lokket.

Favorittprodukt fra Q-Meieriene: Jeg elsker alle Skyr®, men mest av alt Q Gresk Yoghurt. Dersom en ny smak skulle lanseres setter jeg en knapp på matcha/vanilje.

Her er en av oppskriftene til Mona. Har du lyst til å bli inspirert av flere av oppskriftene til Mona? Ta en titt her.

Bilder til saken: