Tusen takk til alle som gir oss sine brutalt ærlige tilbakemeldinger på nyhetslanseringene våre! I slutten av februar 2018 fikk vi endelig nyhetene våre ut i butikk. I den anledning arrangerte vi, som vi gjør hver eneste måned, nettmøte på våre Facebook-sider og spurte om Q-forbrukernes brutalt ærlige tilbakemelding

Over ser du noen av tilbakemeldingene vi fikk. Du kan også se vårt Live-møte der Mads og Bent diskuterer tilbakemeldingene her.

- Jeg smakte begge to og begge to var veldig gode, skriver en ivrig forbruker. 

Positive til nye Skyr® Luftig

Dette var gjennomgangstemaet i hele nettmøte som også ble filmet live. Vedkommende viser til at hun har forsøkt både Skyr® Luftig Bringebær og Skyr® Luftig Mango som er utviklet etter ideer som er kommet inn på Min Q-ide. Vår egen «idebank» for forbrukernes egne ønsker og ideer.

Q-sjefen Bent var i ekstase over tilbakemeldingene

- Når vi vet at variasjon er en viktig driver i mellommåltidskategorien så tror vi at disse kommer som et friskt pust i yoghurthyllen, sa Q-sjefen som merker at protein fremdeles er en trend og at mange liker at Skyr® Luftig og Skyr® på pose er uten fett og tilsatt sukker.

Mest oppmerksomhet fikk altså Skyr® Luftig. Enkelte var skuffet over at denne inneholdt kunstig søtning, noe som er et aldri så lite dilemma skal vi tro Q-sjefen.

Hvilken søtning vil folk ha?

- Vi ser at synet på dette er delt. Mange ønsker ikke tilsatt sukker og mange ønsker ikke kunstig søtning. Det er alltid smak som er fokusområde nummer en her hos oss, men tilbakemeldingene vi fikk vil resultere i videre arbeid for at folk skal få flere reelle alternativer også innen valg av søtning slik som vi allerede har gjort med Skyr®, sier Myrdahl.

I podcasten han spiller inn sammen med ForbrukerMads kunne markedssjef for Skyr®®, Cedric Mediavilla fortelle at de allerede jobber med en ny smak.

[[ RichText template tag ngremotemedia is not configured ]]

I podcasten kan du også lære mer om nettmøte-formatet vi nå har arrangert mer enn 50 ganger de siste årene. 

Dette var produktene vi ønsket tilbakemeldinger på

I tillegg til Skyr® Luftig var det 4 andre varianter vi "luftet" for Q-forbrukerne. Du kan se alle nyhetene våre her.

Skyr® på pose Skogsbær og Mango & Pasjon

-Mange takket oss for at vi endelig hadde lansert en Skyr® som er enkel å få med seg på farten. Siden det er proteinrikt er det mange som tar med seg Skyr® i treningsbagen. Skyr® på pose er en enklere måte å få i seg næring på i løpet av dagen, sier ForbrukerMads

-Noen mente at den var litt for tykk til å få ut av posen rett etter at de hadde tatt den ut av kjøleskapet, så der har vi noe å jobbe videre med, sier Q-sjefen som håper alle ser at det står "klem meg før bruk" på posen.

Q Frokostyoghurt Naturell

-Kun positive tilbakemeldinger fra de som har savnet denne og som benytter naturellyoghurt til alt fra tatziki til å ha over muslien på morgenkvisten, oppsummerer Mads som fikk en drøss med likes da han live viste at denne nå er merket med "best før, men ikke dårlig etter".

Q Fersk Sjokolademelk 250ml

-Kanskje ikke den største(!) nyheten, men tydelig at flere har ønsket seg dette, sier Bent og viser til at mange har skrevet til oss og sagt at 1 liter og 0,5l kan bli litt for mye av og til.

Tusen takk til alle som hver eneste dag gir oss tilbakemeldinger og som hjelper oss med å bli littegranne bedre og lage smartere og bedre produkter!

Bilder til saken: