To nye familiemedlemmer lanseres i september. Et friskt pust slår seg ned i Skyr® Luftig-serien, mens Frokostyoghurt nå blir enda mer praktisk for familiehusholdninger.

Skyr® Luftig får nytt og spennende familiemedlem

Q-Meieriene lanserte Skyr® Luftig i februar 2018 som den aller første mousseyoghurten på det norske markedet.
De to variantene bringebær og mango har tatt markedet med storm og vært en stor suksess blant forbrukerne – som elsker å dele sine Luftige-opplevelser i sosiale medier via hashtaggen #skyrøyeblikk.

Nå lanserer Q-Meieriene nok en luftig og frisk nyhet – Skyr® Luftig Sitron. 

I likhet med de to andre smakene vil Skyr® Luftig Sitron ha en mousse-aktig konsistens. I tillegg til å være laktoseredusert er den fettfri og uten tilsatt sukker. Et perfekt lite måltid for den som er opptatt av raske, enkle og sunne løsninger for å stagge småsulten.

[[ RichText template tag ngremotemedia is not configured ]]

Sitron er en populær smak på yoghurtprodukter i utlandet, og er blant de mest etterspurte smakene hos forbrukerne – det ser vi f.eks. gjennom utallige forbrukerhenvendelser i idébanken Min Q-idé.

Multipack Q Frokostyoghurt

Vanilje er en god yoghurtsmak, det har vi fått mange tilbakemeldinger på fra våre forbrukere. Derfor velger vi nå å lansere barnas favoritt Q Frokostyoghurt med smak av vanilje i en praktisk 4-pakning

[[ RichText template tag ngremotemedia is not configured ]]

Q Frokostyoghurt i små porsjonspakninger er perfekt i matpakken eller på farten. De praktiske porsjonsposene på 125g gjør det lett å få i seg smakfull og næringsrik yoghurt når du har andre ting å gjøre på enn å sitte ned.

Yoghurten inneholder fortsatt 30% mindre sukker* enn vanlig fruktyoghurt, og er helt uten kunstig søtning. 

*Sammenlignet med gjennomsnittlig sukkerinnhold i fruktyoghurter med tilsatt sukker.

Bilder til saken: