I år får du sommerkartonger fra Q-Meieriene. Nå kan du bestemme hvilket konsept vi skal ha. Vil du ha sommerquiz, hjernetrim eller kreative tips på sommeraktiviteter? Stem i quizen vår, da vel.

Vi samlet sammen alle forbrukerinnspill vi har fått via Q-sjefenes nettmøter, på Facebook-siden vår, via telefon og hjemmesidene. Det ble hundrevis av ideer, og det var spesielt noen som utmerket seg - man ønsket å få tips til aktiviteter man kunne gjøre sammen og bli utfordret i kunnskapstester. 
Nå vil vi at dere stemmer på de tre ulike konseptene, slik at vi får en soleklar vinner.  Stem frem din favoritt. Om du har tips til hvordan du ønsker at konseptene skal løses, så send oss en melding. 

Du kan velge mellom:

KREATIVE SOMMERTIPS

Få kreative tips om alt du kan finne på i ferien. Kanskje du ønsker å inspirere andre Q-forbrukere til ulike sommeraktiviteter? 

SOMMERQUIZ

Nå kan du utfordre sidemannen! Hvem er best på kunnskap om verden? Send inn svar,  og vær med i trekning av fine premier.

HJERNETRIM

Få en kvikk start på dagen. Test deg selv med hjernetrim eller kan du utfordre andre rundt frokostbordet eller via sosiale medier. 

Her finner du avstemningen.

Bilder til saken: