Det er lenge til jul, men allerede nå kan du være med å bestemme hvilket motiv som skal være på årets julekartong fra Q-Meieriene.

Vi i Q-Meieriene ønsker hjelp fra forbrukerne til å bestemme retning på årets juledesign som kommer på markedet i desember.
Designet på julekartongene er noe som engasjerer, og vi har fått mange forbrukerinnspill på hva man ønsker av motiver for å komme i julestemning. Det er ofte stort sprik i hva man ønsker å se på melkekartongen ut i fra hva man forbinder med jul. Nå kan du være med og bestemme utfallet.

Tidlig ute

- Folk tror sikkert at det har klikket for oss nå når vi snakker om jul i juli, men melkekartongen er noe vi tar ytterst seriøst. Da er det viktig å være tidlig ute. Den skal tross alt stå i sentrum på en av de viktigste sosiale arenaene i desember; hjemme på kjøkkenbordet, sier Mads Liabø som er leder for forbrukerdrevet innovasjon i Q-meieriene.

Nisser: Er du blant dem som ønsker nisser på kartongen, må du stemme på dette alternativet.

Julefortelling: Liker du å lese fortellinger i julen? Da må du gi din stemme til julefortelling på kartongen.

Juletradisjoner og kuriositeter: Har du lyst til å se illustrasjoner av juletradisjoner og interessante fakta knyttet til dem, må du stemme på dette alternativet.

Stem her

Bilder til saken: