Skyr® Mini revolusjonerte barneyoghurtmarkedet (om vi skal si det selv) med matboksfavoritten - Skyr® i liten klemmepose i september 2015. Over 1,5 millioner matbokser ble fylt med den næringsrike, praktiske og smakfulle nyheten.

 Q-Meieriene har også denne gangen latt foreldre og barn være med å bestemme den nye smaksfavoritten som kommer i mai!

Nå gjentar Q suksessen fra lanseringen i september og lanserer nå Skyr® ® mini med bringebærsmak. Foreldre har gitt innspill via sosiale medier om hvilke smaker deres barn savner, mens barna selv har vært med på å smake seg frem til vinneren.

Et nytt Skyr® ® Mini medlem flytter inn i matboksen

-Mange foreldre har tatt kontakt med oss på sosiale medier, og utfordret oss til å lage flere smaker av våre praktiske Skyr® ® Mini til barn som går på skole eller i barnehage, sier produktsjef Ingrid Humlung.

-Det har vært viktig å ha de som faktisk skal spise produktet med på utviklingen. Ikke bare har barna fått smake, de har også fått være med å bestemme det endelig designet, sier Humlung.

Unikt produkt for matpakken

Matpakken er en sentral del av vår matkultur, og det er avgjørende for barnets trivsel i løpet av dagen at matpakken passer til barnets energibehov. Her passer Skyr® ® mini perfekt inn.

-Forbrukerne melder tilbake at det mest geniale med Skyr® ® mini er at det holder seg fint i matboksen i mange timer, sier Humlung. Det at man kan putte en Skyr® ® mini i fryseren kvelden i forveien og så legge den i matboksen neste morgen slik at den tines frem til lunsj gjør produktet ekstra velegnet til å ta med i barnehagen eller skolen.

-Dette er helt unikt med Skyr® ® mini, sier Humlung som legger til at Q håper at den nye smaksvarianten med bringebær faller i like god smak som jordbær og banan har gjort til nå.

Har du sett de morsomme spørsmålene på posen? Morsom vri som gir barna mulighet til å gruble litt i matpausen :)

Bilder til saken: