En glad vinner! (Foto: Kjetil Samuelsen)

Tradisjonen tro har Q kjørt julerebuser på melkekartongene og delt ut Q-julegenser hver dag frem mot julaften. På selve dagen kåret vi vinneren av bonuskonkurransen som stakk av med et reisegavekort. Vi tok en prat med vinneren!

Fra 1. desember til 24. desember inviterte Q-Meieriene alle melkedrikkere til å delta på julerebuser rundt frokostbordet. Tema for julens rebuser var julesanger og julefilmer/-serier, hvor hver kartong hadde fire forskjellige rebusoppgaver.

Samlet du fire forskjellige kartonger kunne du også sette sammen svaret på en bonusoppgave hvor vi ville frem til en norsk julefilm.

Hver dag delte vi ut en Q-julegenser til en heldig deltaker som hadde sendt inn riktig svar. På nissens favorittdag, selve julaften, kåret vi vinneren av bonusoppgaven. Svaret vi ville frem til var: «Reisen til julestjernen». Du kan se hele fasiten her!

Mange sendte inn riktig svar på bonusrebusen, men den heldige vinneren var Kjetil Samuelsen og familien på fem som er bosatt i Kristiansand.

Kjetil, som opprinnelig er fra Stavanger, sier dagene som trebarnspappa går fort, men at han liker å tilbringe tid med familien enten det er innendørs rundt et brettspill eller ute med sport og moro.

- Vi har prøvd oss på utfordringene på melkekartonger tidligere, og både store og små gyver løs på nye rebuser og andre oppgaver. Før jul var hele familien i aksjon under julerebusen, og prøvde å løse både julesanger og julefilmer. Bonusrebusen "Reisen til julestjernen" løste vi tidlig, sier Samuelsen fornøyd.

Den ekstra julegaven kom overraskende på familien som trodde premien var en Q-julegenser. Hovedpremien var nemlig et reisegavekort til den nette sum av kr 10.000,-

- Premien blir trolig brukt på en tur til London. Så får vi se om det blir hele familien, eller om besteforeldre må i aksjon som barnevakter.

Vi ønsker Kjetil og familien en god tur, og takk til alle som deltok.

Bilder til saken: