Q-meieriene er et lite utfordrermeieri som gjør ting på en litt annerledes måte. Det gjelder også måten vi rekrutterer nye medarbeidere på. 

Da vi skulle ansette ny fabrikksjef på Jæren så tok vi i bruk video og sosiale medier for å nå de aller beste hodene. Vekk med standardiserte stillingsannonser og vekk med lange søknader. Tidligere i år lagde vi en film og ba interesserte om å sende en SMS til sjefen (filmen kan du se i bunnen av saken). Nå kan vi stolt fortelle at vi har ansatt et universalgeni som skal ta over en av matvarebransjens vanskeligste jobber. Hvordan vi gjorde det kan du se her:

Resultater skapes av mennesker

Vi er overbevist om at resultater skapes av mennesker og gjennom mennesker. Q-Meieriene arbeider for å tiltrekke seg og ansette de best egnede personer til de jobber som skal fylles - og ikke minst utvikle og beholde dyktige ansatte. I Q-Meieriene er vi åpne og ærlige, og dette etterlever vi også når vi rekrutterer, hos oss får alle svar.

Gode ledere i Q-Meieriene kjennetegnes ved at de er ambisiøse, langsiktige, forbedringsorienterte og samhandlende. Vi prøver å tenke utenfor boksen i alle ledd, som for eksempel når vi skulle rekruttere ny fabrikksjef på Jæren, sier Q-sjefen Bent Myrdahl som også har blogget om søknadsprosessen og om hva et universalgeni betyr.. Du kan jo ta en titt på hvordan vi gjorde det:

Bilder til saken: