På Nordens ledende messe for mat og drikke, SMAK 2017 på Lillestrøm, stiller Q-Meierienes eget storhusholdningsteam. Fra 7. – 10. februar presenterer de nyheter, lager herlige småretter og tar imot alle som ønsker å vite mer om Q og hva meieriet kan tilby. 

I år stiller også Q-sjefen Bent Myrdahl og steller i stand et «live nettmøte» på Qs Facebook-side onsdag 8. februar.

- Q-Meieriene er en liten utfordrer i det norske markedet og vi kommer aldri til å slutte å utfordre, bidra til mer konkurranse og ikke minst større valgfrihet. De siste årene har vi jobbet for å bli en enda bedre leverandør kunder i serveringsmarkedet og vi har i dag avtale med blant annet Gress- gruppen og Innkjøpsgruppen, sier Q-sjefen på spørsmål om hvorfor det er viktig for Q å være sterkt tilstede på en slik messe.

Kan vise frem spennende nyheter

Leder for Qs storhusholdningsteam Ove Jarland Røed mener SMAK 2017 blir ekstra spennende for det lille meieriet og er enig med Q-sjefen om at dette er en viktig arena. Han ser fram til å møte engasjerte kunder og ikke minst motta ærlige tilbakemeldinger og gode innspill på hva Q kan forbedre.

 - Vi kommer til å presentere våre to nyheter, Drømmebase 5% 2,5kg og Gresk Yoghurt 2,5kg. Dette er produktnyheter som vi er meget stolte over, sier Jarland Røed som håper mange stikker innom standen og smaker på de nye produktene.

- Her er det mye å glede seg til. Gode smaker og ikke minst tips og inspirasjon, legger han til.

Fortsatt sortimentsbygging

Han har fått oppleve en eventyrlig vekst de siste årene, men er likevel sulten på videre vekst. Noe han er sikker på at de vil oppnå gjennom fortsatt sortimentsbygging. Selv om det lille utfordrermeieriet har et bredt sortiment innen såkalt «flytende meieri» og dekker det aller meste av kundens behov ser de at det fortsatt er noen «hull» å tette.

- Våre produkter er tilgjengelig hos Asko, Servicegrossistene GrossistRingen, sier Jarland Røed som anbefaler folk som er nysgjerrige på Qs sortiment å stikke innom på stand E01-17 på SMAK 2017 og hilse på Q-gjengen.

Utfordreren tar utfordringen

Selv om det er en utfordring å være «lille Q» i et marked med store kunder som har et annet behov enn i dagligvare så er Både Myrdahl og Jarland Røed sikker på at Q er kommet for å bli også i dette amrkedet.

- Det er alltid sunt med konkurranse i markedet. Vinneren er forbrukeren som får et større mangfold av produkter å velge mellom og det gjør vår jobb ekstra spennende, sier de nesten i kor.

Ønsker du å bli storhusholdningskunde?

Ta kontakt med din lokale grossist eller med Q direkte her: http://www.q-meieriene.no/Kontakt-oss/Storhusholdning. Du kan også kontakte Terje, Ove eller Frode på epost.

Bilder til saken: