I februar 2018 kommer vi i Q-Meieriene med en fersk innovasjon i yoghurthyllen som igjen beviser at det lille utfordrermeieriet ønsker å utfordre.

- Vår største nyhet i dette lanseringsvinduet er en «luftigere» Skyr®. Den har fått det enkle navnet Skyr® Luftig og er den første mousseyoghurten på markedet, sier leder for forbrukerdrevet innovasjon i Q-Meieriene, Mads Liabø.

Skyr® er blitt en mellommåltidsfavoritt

Han og resten av Q-gjengen bak Skyr® har fått oppleve en eventyrlig vekst etter relanseringen av den originale islandske yoghurten i 2016. Skyr® skal ifølge Liabø fortsette å leve opp til sin rolle som det mest trendy valget av mellommåltider. Derfor lanseres ikke bare en luftigere Skyr®, men også en Skyr® på pose.

- Vi er et forbrukerdrevet meieri og vi så at veldig mange ønsket seg en mer fromasjlignende Skyr® som også skulle passe perfekt som mellommåltid, sier Liabø som har trukket ut flere ideer fra Q-forbrukerne på meieriets hjemmesider som til slutt altså har resultert i Skyr® Luftig.

Q-sjefen, Bent Myrdahl er enig og legger til at det nye produktet gir en helt ny smaksopplevelse. Selve smakene er også stemt frem av forbrukerne og Q-sjefen kan snart se både bringebær og mango i hver sin luftige versjon.

Nye smaksopplevelser og enklere løsninger

- Med denne forbrukerdrevne innovasjonen ønsker vi å tilby enda flere alternativer for forbrukere som ønsker å spise sunt gjennom dagen. Sammen med nye Skyr® på pose tror vi at de som er opptatt av å spise sunt igjennom dagen får enda flere valgmuligheter. Skyr® på pose er et svar på ønskene fra forbrukere om å lage en enda raskere og enklere løsning på et perfekt lite måltid på farten.

- Vi skal ikke bare levere nye smaker, men også nye smaksopplevelser, sier Myrdahl som også er meget fornøyd med at hans personlige favoritt Q Frokostyoghurt naturell er tilbake i det lille meieriets sortiment.

[[ RichText template tag ngremotemedia is not configured ]]
Skyr® har hatt en fantastisk god utvikling etter relanseringen i 2016 og merket er ifølge Q styrket.

- Når vi vet at variasjon er en viktig driver i mellommåltidskategorien så tror vi at disse kommer som et friskt pust i yoghurthyllen. Protein er fremdeles en trend og Skyr® Luftig og Skyr® på pose er uten fett og tilsatt sukker, sier Myrdahl.

Disse produktene lanserer Q-Meieriene februar 2018

Se alle produktene med næringsinnhold her

  • Skyr® Luftig Bringebær
  • Skyr® Luftig Mango
  • Skyr® på pose Skogsbær
  • Skyr® på pose Mango & Pasjon
  • Q Frokostyoghurt Naturell
  • Q Fersk Sjokolademelk 250ml
Bilder til saken: