I disse dager står mange forventningsfulle barn klare på skoleplasser rundt omkring i Norge for å ta fatt på et nytt skoleår. Kanskje har også noen testvinneren Skyr® Mini i skolesekken? 

Hverdagen var her plutselig igjen både for barn og foreldre. Bøker skal pakkes inn i bokbind, skolesekken skal finnes frem fra skapet eller kjøpes for første gang og ikke minst skal man igjen lage matpakke. Vi har ikke så mange tips når det kommer til bokbind eller skolesekker, men trenger du et tips til matpakken så les videre.

Perfekt for matboksen

Skyr® Mini er ideell for matpakken. Den passer perfekt i matboksen eller kan legges i sekken uten noe søl. Fryser du den natten før så er den ferdig tint og fremdeles kald når barna skal spise. Nylig ble den også testvinner i bramat.nos store barneyoghurttest. Både smak og pakning fikk høyeste poengsum!

Mange forbrukere har faktisk meldt tilbake til oss at det mest geniale med Skyr® ® Mini er at den holder seg fint i matboksen i mange timer. Det at man kan putte en Skyr® ® Mini i fryseren kvelden i forveien og så legge den i matboksen neste morgen slik at den tines frem til lunsj gjør produktet ekstra velegnet til å ta med i barnehagen eller skolen..

Har du sett de morsomme spørsmålene på posen?

Tidligere i år lanserte vi også Skyr® Mini med bringebærsmak. En smak som var etterlengtet fra barn og foreldre. Fra før finnes den også i smakene jordbær og selvfølgelig også favoritten banan. Alle variantene er blitt til etter samarbeid med både foreldre og barn.

Det har vært viktig å ha de som faktisk skal spise produktet med på utviklingen. Ikke bare har barna fått smake, de har også fått være med å bestemme det endelig designet. En morsom vri er spørsmålene som er trykket på posen. Den gir barna mulighet til å gruble litt i matpausen :)

Skyr® Mini er kommet for å bli

Matpakken er en sentral del av vår matkultur, og det er avgjørende for barnets trivsel i løpet av dagen at matpakken passer til barnets energibehov. Her passer Skyr® ® mini perfekt inn.

Skyr® Mini revolusjonerte barneyoghurtmarkedet (om vi skal si det selv) med matboksfavoritten - Skyr® i liten klemmepose i september 2015. Over 1,5 millioner matbokser ble fylt med den næringsrike, praktiske og smakfulle nyheten.

Bilder til saken: