Nå kan du få testet deg selv eller familie og venner mens dere sitter rundt frokostbordet. Er du frokostbordets sommerekspert?

Q-forbrukere stemte tidligere i år frem at vi skulle ha en quiz på Q-melkekartongene i sommer. Vi fikk mange glimrende Q-tips om hva vi kunne ha på kartongen og de aller fleste meldte tilbake at de bruker lenger tid rundt frokostbordet i feriene.  Da er det artig å teste allmennkunnskapen og i tillegg lære noe nytt før dagen er skikkelig i gang.

Sommerstemning og hjernetrim

For hva er vel bedre enn å starte dagen med litt hjernetrim ved frokosten? Nå utfordrer Q-Meieriene deg i geografi, sommermat og sommeroppfinnelser.

Vi håper at Q-Melken gir deg sommerstemning i det melken tas ut av kjøleskapet og at du og de andre du deler kjøleskap med får en fin start på dagen eller en tenkepause til kveldsmaten.

For oss i Q-Meieriene er det to ting vi ønsker at melkekartongen skal ha i sitt DNA. Den skal for det første engasjere melkedrikkere og for det andre skal den være laget i samarbeid med forbrukerne våre. Det er tross alt Q-forbrukernes produkt. Innholdet er som kjent den samme gode, næringsrike og smakfulle melken.

Vinn flotte premier

Deltar du i konkurransen på våre nettsider kan du i tillegg vinne en Apple Watch sport. Det lanseres en quiz hver sommermåned; juni, juli og august og den er allerede i gang. Du deltar her

Er du klar? Kan du svare på om jordbær er en frukt, bær eller en grønnsak? Vet du hvor mange øyer det er i Norge? Hvilket sommerplagg ble oppfunnet i 1946?

Flere slike spørsmål finner du på kartongen, og snur du kartongen har du fasiteten. Kanskje du kan imponere rundt frokostbordet!

Vi ønsker deg en riktig god og underholdende sommer. Lykke til.

Bilder til saken: