Vi er veldig stolt samarbeidspartner av Rosa sløyfe-løpene, og søker nå dere som ønsker å løpe som TEAM SKYR®. Er det deg og dine venner?

Skyr® er stolt sponsor av Rosa sløyfe-løpet, og søker nå deg som ønsker å løpe som TEAM SKYR®. Du kan sette sammen ditt eget drømmeteam blant venner, kolleger eller familie. Fortell oss hvem dere er, og hvorfor akkurat dere ønsker å løpe som TEAM SKYR® og hvor dere ønsker å delta i løpet. Man deltar i konkurransen ved å legge inn bidraget i kommentarfeltet på konkurranseposten på Facebooksiden til Q Skyr®.

Team Skyr® 

Vi trekker ut en vinner som får delta med hele sitt nominerte team (inntil seks personer). Dere vil motta billetter til løpet, premier fra Skyr®, i tillegg kan dere få ernærings- og treningstips i oppkjøringen til løpet. Vi vil følge dere hele veien til mål.

Skyr® er med hele veien til mål

Alle deltakere av Rosa Sløyfe-løpet får en Skyr® etter målgang, noe som vil sikre god restitusjon. Skyr® har også flotte premier som du kan vinne i konkurranser flere andre konkurranser frem mot løpet, så det er bare til å følge med. 

Bli med og støtt kampen mot brystkreft du også. Meld deg på i dag: www.rosasloyfelopet.no

KONKURRANSEREGLER:

Arrangør er Q-Meieriene AS.

Avtalen gjelder mellom

Q-Meieriene AS og kampanjedeltakere.

Aksept av vilkår og betingelser

Informasjon om kampanjen er en del av kampanjevilkårene. For å delta i kampanjen må man akseptere vilkårene. Arrangøren kan avslå deltakelse fra deltakere som ikke oppfyller vilkårene.

Kampanje- og konkurranseperioden

Kampanjen varer fra 1 juni 2017-15.juni 2017

Deltaker

Konkurransen er åpen for alle over 16 år som er bosatt i Norge. Er vinneren under 18 år, må foreldre eller foresatte gi samtykke til at vinneren kan motta premien. Ansatte eller familiemedlemmer i O.Kavli AS og Q-Meieriene AS kan delta, men ikke vinne konkurransen.

Premier

Det deles ut premier til deltakerne. Eventuell premieskatt eller avgifter skal betales av vinneren selv. Vinnere er selv ansvarlig å melde inn gevinst til skatteetaten. 

Det vil kåres en vinner som får delta med inntil seks andre personer. Eventuelle reisekostnader må vinner selv dekke. Q-Meieriene ønsker å dokumentere lagets deltagelse i sosiale medier og på websider. Dette gjøres i samarbeid med teamet.

Det er ingen kjøpsbetingelser knyttet til deltagelse i #skyrøyeblikk konkurransen.

Slik deltar du:

Nominerer teamet ditt og gir begrunnelse for hvorfor dere skal delta i konkurranseposten på Facebooksiden til Q Skyr®.

Forbehold

Hovedpremien er personlig og kan ikke selges til andre.  Dersom vinner ikke ønsker å motta premien vil en ny vinner bli trukket. 

Dersom det av en eller annen grunn ikke skulle være mulig å gjennomføre denne kampanjen som planlagt, kan Q-Meieriene alene endre vilkår og betingelser for kampanjen. Vi tar forbehold om skrivefeil eller andre mangler i kampanjen som kan oppstå, Q-Meieriene eller samarbeidspartnere vil ikke holdes til ansvar for eventuelle konsekvenser det vil kunne medføre.

Q-Meieriene forbeholder seg retten til å kunne endre konkurransen/aktiviteten, regler og innhold når som helst under konkurranseperioden.

Samtykke til publisering avdeltakere

Deltakere i kampanjen samtykker i at Q-Meieriene kan publisere fornavn, ønske, evt videoklipp eller bilde som er lagt inn på Q-Skyr® Facebook og Skyr®_Norge Instagram sider uten ytterligere godkjennelse eller kompensasjon i ethvert medium eller markedsføringssammenheng.

Ved deltakelse i konkurransen, aksepterer deltakerne disse konkurransereglene og de beslutninger Q-Meieriene kan komme til å ta vedrørende vinnere, endringer i periode, opplegg eller gjennomføring av konkurransen, som endelige og definitive.

Kontaktperson: Sølvi Andreassen, produktsjef solvi.andreassen@kavli.no

Bilder til saken: