Dette er forbrukerinnovasjoner som begeistrer! Akkurat nå blir meierihyller i det ganske land fylt opp av flere fristende nyheter fra Q-Meieriene.

Meierihyller i det ganske land blir i disse dager fylt opp av flere fristende nyheter fra Q-Meieriene. I vinter kan du glede deg til: Q® Planti® alternativ til rømme, Q® Planti® alternativ til yoghurt i smaken Bringebær & Lime, Q® Youghurtmousse Lime, og ikke minst Din Skyr® i smaken Banan & Pasjon.

Årets nyheter speiler et utfordrermeieri som er opptatt av å gi forbrukerne akkurat det de etterspør, nemlig flere valgmuligheter i butikkhyllen. Både for de som leter etter plantebaserte alternativer, og for en stor gjeng som ikke får nok av Skyr®-universet.

— Vi har gledet oss til å komme med enda flere forbrukerdrevne innovasjoner fra Q. Sammen med Q-fansen har vi jobbet oss frem til gode smaker som skaper begeistring, sier Q-sjef Bent Myrdahl.

Q® Planti® utfordrer tacofredagen
Q tar neste steg i sin satsing på plantebasert og lanserer Q® Planti® alternativ til rømme. Et produkt som hjelper deg et steg nærmere på veien mot en plantebasert tacofredag.

— Dette er et høydepunkt som forbrukerne har ønsket seg lenge. Endelig kan vi gi de et reelt alternativ til rømme, som er både syrlig og god. Rømmealternativet passer like godt i tacoen som på vafler og i supper, sier produktsjef Anne Faannessen.

Q® Planti® alternativ til rømme er laget på soya, kokos og raps – en kombinasjon, som ifølge Faannessen, gir den rette fylden og konsistensen som lettrømmen har. Du kan bruke den både i kalde og varme retter

I fjor lanserte Q for første gang plantebaserte alternativer til yoghurt. Det har gitt mersmak hos forbrukerne. Nå svarer utfordrermeieriet på den økende etterspørselen og lanserer et alternativ med smak av Bringebær & Lime.

— Vi har fått ekstremt positiv respons på Q® Planti® alternativ til yoghurt siden lansering forrige vinter. Den nye smaksvarianten, Bringebær & Lime, har en perfekt kombinasjon av sødme og syre, og er pakket inn i en fløyelsmyk konsistens.

 — Alle som elsker yoghurt, vil også elske denne, forsikrer Faannessen.

Går «bananas» med Skyr®
To ganger i året lanserer Skyr® en limited edition som er satt sammen og stemt frem av forbrukerne. Denne gangen ønsket forbrukerne seg banan – og banan skal de selvsagt få, i en frisk kombinasjon med pasjonsfrukt.

— Det er alltid knyttet store forventninger til hva det neste fra Skyr® blir. Nå går vi «bananas» fordi Skyr® -fansen har bedt oss om å gjøre det, sier Rebeka Johler som er produktsjef for Skyr®.

Skyr®-familien har hatt innhopp og uthopp av en rekke forskjellige smaker siden lanseringen i 2009. Nå var det på tide at Norges, og en av verdens, mest populære frukter får en plass i de velkjente Skyr®-begrene.

— I Norge elsker vi banan og dette er definitivt en nyhet veldig mange har ventet på. Banan fungerer godt sammen med andre smaker og vi er sikre på at kombinasjonen banan & pasjon gir en frisk og fyldig opplevelse som Skyr® -fansen kommer til å like. Sånt blir det fine #skyrøyeblikk av.

Q Yoghurtmousse Lime – årets friskeste smaksopplevelse
Se her alle sitrus-elskere. Nå kommer det endelig en yoghurt som har en ren smak av frisk lime – faktisk den aller første av sitt slag i norske meierihyller.

— Denne bør du prøve. Q Yoghurtmousse med smak av lime er kanskje årets friskeste smaksopplevelse. Produktet frir til alle de som allerede har lagt sin elsk på Q Yoghurtmousse Pasjonsfrukt, og for de som ønsker å prøve produktet for første gang, sier Annette Nordvik som er produktsjef i Q.

I likhet med Q Yoghurtmousse Pasjonsfrukt har Lime-varianten 70 KCAL per beger. Samtidig gir den følelsen av ekstra kos i hverdagen, med sin unike moussekonsistens som smelter på tungen.

Et nytt innovasjonshus reiser seg
Akkurat nå reiser det seg et nytt forbrukerdrevet meieri på Jæren, og Q-Meieriene går fra liten til litt større. I den sammenheng ønsker Q-sjefen enda flere produktforslag fra Q-fansen i sin idébank «Min Q-idé».

— For oss handler det om å utfordre og innovere, sammen med forbrukerne. Vi er prisgitt engasjerte Q-fans som hver eneste dag kommer med forslag til bedre måter å gjøre ting på. Nå teller vi ned dagene til vi får plass til enda flere innovasjoner fra idébanken, avslutter han.

Du finner alle nyhetene i butikk fra 22.februar.

 

Bilder til saken: