Q Fersk sjokolademelk er Norges eneste ferske sjokolademelk. Den er super å ha med på tur og kan nytes med god samvittighet etter aktivitet.

Mange sverger til appelsiner, pølser og brus. Men har du tenkt på at sjokolademelk, både kald og oppvarmet, er et godt og næringsrikt tilskudd i tursekken?

Påsken er tid for korte og lengre turer. Da er det ekstra hyggelig å ha noe godt i sekken som gjør at man gleder seg til matpausen.

Uansett hvor ferden går trenger du påfyll av energi, og etter en lang dag på fjellet eller i bakken er det viktig å la kroppen få hente seg inn igjen. I den sammenheng er sjokolademelken genial. På grunn av sin gode miks av naturlig protein og karbohydrater bidrar sjokolademelk til rask restitusjon og bygging av muskler.

— Mitt påsketips er å pakke med seg sjokolademelk i tursekken. Q Fersk Sjokolademelk gir deg påfyll av viktige næringsstoffer som kroppen trenger, i tillegg er den kåret til Norges Beste - som er grunn nok i seg selv til å skrive den øverst på handlelisten, sier ernæringsekspert i Q-Meieriene Ane Grønsberg.

God mat og drikke hører påsken til og Q Fersk Sjokolademelken er en sikker vinner som både smaker godt og gjør godt.  Et glass sjokolademelk bidrar blant annet til jod, kalsium, fosfor, vitamin B2, vitamin B12 og proteiner.

— Fordelene ved å drikke sjokolademelk etter aktivitet er mange. Sjokolademelken gir deg både væske, karbohydrater, protein og litt salter. Derfor er det en fin ting å drikke etter man har vært aktiv. I tillegg drikkes den som regel raskt opp med stor glede av små og store, sier Grønsberg.

Serveringstips! Hva smaker vel bedre enn en varm kopp med rykende fersk sjokolademelk på en kjølig dag? Det eneste du trenger å gjøre er å ha sjokolademelken i en kjele og varme den opp til kokepunktet. Varm sjokolademelk gir deg fortsatt alle de gode næringsstoffene som melken har, og med den på termosen blir turen ekstra hyggelig.

Bilder til saken: