Det er ekstra gøy å pynte treet med ting man har laget selv, i tillegg er det fint å tenke gjenbruk og se muligheter i det man allerede har.

Du trenger ikke kjøpe alt nytt for å pynte til jul, kanskje hjemmelaget er veien å gå i år? Fin og rimelig julepynt kan du enkelt lage selv av ting som allerede finnes hjemme. Har du for eksempel tenkt på at korkene til Skyr® Mini kan brukes på treet? Å lage juletrepynt av Skyr Mini ®-korkene er overraskende enkelt, og veldig gøy! Gjennomføringen vil definitivt bli en favorittaktivitet for barna.

De mange smakene til Skyr® Mini har alle ulike farger på korkene, og kan forvandles til fargerike kuler i festlige og sjarmerende varianter. 

Slik gjør du:

  1. Ta vare på korken når barna har spist opp innholdet i Skyr® Mini. Du kan gjerne samle opp noen korker før dere starter pyntingen, slik at dere har litt å jobbe med.  
  2. Finn frem det du har liggende av hobbyartikler. Tenk: Lim, saks, glitter, strø, silkebånd og garn. Mulighetene er uendelige!
  3. Legg en duk eller avispapir på bordet og la barna utfolde seg i kreativitet (men dette er gøy for voksne også).
  4. La limen tørke og pynten sette seg, før du trer en tråd gjennom korken, slik at du enkelt kan henge dem opp.
  5. Pynt juletreet, en gren fra skogen eller kanskje en blomsteroppsats? Skyr® Minis julekuler lager koselig julestemning i mange sammenhenger.

Test gjerne selv og del resultatet med oss på Skyr Mini® sin Instagramkonto https://www.instagram.com/skyrmini/

 God jul hilsen Skyr ® Mini. 

 

Bilder til saken: