Sammen med forbrukerne lager vi de beste løsningene

Har du husket å melde deg på? Snart braker det løs og vi er spenn klar for 21. april! Dette blir en times LIVE-sending fullpakket med inspirasjon, diskusjon og læring. 

Vi gleder oss til å diskutere aktuelle problemstillinger og utfordringer knyttet til fremtidens idé- og produktutvikling sammen med dere og noen av Norges mest engasjerte i fagfeltet! I søken etter smartere og grønnere løsninger mener vi det er naturlig å samarbeide. Hvordan kan vi i fellesskap finne bedre måter å gjøre ting på?

Disse får du møte på Innovasjonsdagen 21. april: 
 

 • Q-sjefen Bent Myrdahl og adm.dir. i Kavli Norge, Kristine Aasheim skal sammen ta oss gjennom hvordan utfordrerselskapet inkluderer forbrukeren i jakten på å finne bedre måter å gjøre ting på. Vi får også vite mer om hvordan de jobber for å nå målet om å bli klimapositiv innen 2030, og vi får innblikk i det nye innovasjonshuset som akkurat nå reiser seg på Jæren.
   
 • Harald Eia er utdannet sosiolog, men er mest kjent for å ha laget humorprogrammer på TV og radio. Han har også stått bak populærvitenskapelige TV- og radioprogrammer og har også skrevet flere bøker. På Innovasjonsdagen kommer han for å lede showet.
   
 • Vi blir med bak kulissene i gründerfabrikken Askeladden & Co som blant annet står bak kjente konsepter som Cutters, Digg og Dr. Dropin. Hvordan jobber de for å utfordre etablerte idéer og hvordan går man frem for å oppfylle gründerdrømmen? Aasta Holm Heide, CEO i det nye konseptet «Kopp», kommer for å snakke mer om dette.
   
 • Marte C.W Solheim, er professor i innovasjon fra UIS og leder av senter for innovasjonsforsking. Hun kommer for å lære oss mer om innovasjonsfaget - blant annet hvordan mangfold og diversitet i team er en viktig suksessfaktor i ethvert innovasjonsmiljø. 
   
 • Ungt Entreprenørskap (UE) er en ideell organisasjon som inspirerer unge til å tenke nytt og til å skape verdier. I forkant av Innovasjonsdagen har Q sammen med UE  gjennomført en innovasjonscamp for å heie frem fremtidens Innovatører. På Innovasjonsdagen vil elever fra Sola videregående skole presentere sine løsninger for publikum– og vi trenger din hjelp til å kåre en vinner.
   
 • Bli kjent med forbrukerinnovatørene! Etter lanseringen av «Min Q-idé» i mai 2015 ble Q for alvor et forbrukerdrevet meieri. Tilbake på den tiden hadde vi et håp om å engasjere forbrukerne i det vi kaller «åpen forbrukerdrevet innovasjon». Nå, 6 år senere, får vi inn nye idéer hver eneste dag, og i vår idébank har vi mange tusen forslag til hvordan vi kan gjøre ting litt bedre. På Innovasjonsdagen gir vi honnør til den beste idéen og kårer "Årets forbruker"! 

 

Gratis påmelding finner du HER. 

 

Vi snakkes! 

 

Bilder til saken: