Q-Meieriene leter etter vinterildsjeler som gjør det lille ekstra for sitt lokalmiljø. Alle som blir nominert er med i kampen om å vinne 20 000 kroner til sin forening, organisasjon eller idrettslag.

— Ofte er det noen få hverdagshelter som begeistrer og skaper lyspunkt for veldig mange av oss andre. De er spesielt viktige i den tiden vi er inne i nå. Disse ildsjelene fortjener litt ekstra oppmerksomhet og drahjelp, sier Q-sjef Bent Myrdahl.

Engasjement og personlig innsats til tross – det koster penger å vedlikeholde, arrangere og fasiliteter vinterens aktiviteter. Q-Meieriene ønsker å gi et lite bidrag for å støtte det gode arbeidet.

—Vi håper at så mange som mulig ønsker å engasjere seg og sende inn sine nominasjoner. En jury vil velge ut tre kandidater som får en gavesjekk på 20 000 kroner til sin organisasjon, forening eller idrettslag, forklarer Myrdahl.

Han forteller at det er mulig å nominere sine vinterildsjeler frem til 22.februar på Q-Meierienes hjemmeside.

Les om «vaktmesteren på fjellet» på Q-melken
Glenn Strùck fra Ålesund er en av de nominerte som er med i kampen om å vinne 20 000 kroner. Nå kan du plukke med deg en kartong i butikken og lese om hans arbeid for Spjelkavikfjellets venner og Spjelkavik idrettslag. 

Av andre beskrives han som «vaktmesteren på fjellet». Han legger ned 1500 timer i året på dugnad, med mål om å gjøre fjellet tilgjengelig for alle.

— Idrettslaget betyr utrolig mye. Ikke bare for meg, men for mange av innbyggerne her i Spjelkavik. Motivasjonen min er å gjøre naturen tilgjengelig for alle – fra rullestolbrukere til barnevogner, sier han.

Den driftige fjellentusiasten ble overrasket da Q-Meieriene ringte og fortalte at han var en av kandidatene til å vinne prisen.

— Det er stor stas å få en slik nominasjon. Til de som har nominert meg vil jeg bare si tusen tusen takk, jeg setter virkelig pris på at arbeidet blir lagt merke til.

Nominer din kandidat her! 

Bilder til saken: