Skyr Aktiv er perfekt turfølge og passer fint å ha med seg i sekken.

I en test gjort av bramat.no er både Skyr® Aktiv Skogsbær og Skyr® Aktiv Mango & Pasjon testvinnere! 

Ifølge testen vinner Skyr® Aktiv fordi den har mye protein, og lite sukker og mettet fett. I tillegg har den et bra innhold av kalsium.

— Det er utrolig gøy å vinne slike tester, kanskje flere får øynene opp for hvor genialt det er med Skyr® Aktiv på farten? Sier Camilla Løken, produktsjef i Q-Meieriene.

Hvis du er fan av Skyr®, men ikke har testet Skyr® Aktiv enda – er det på tide å starte! Den praktiske posen gjør at man kan spise Skyr® hvor som helst, og når som helst.

— Skyr® Aktiv er Skyr® slik du kjenner den, men i en pakning som gjør det enkelt å spise når du kanskje bare har en hånd tilgjengelig. For eksempel på tur, i forbindelse med trening, og når du er på farten, forklarer hun.

En pose full av næringsstoffer
— Skyr® Aktiv er et supert mellommåltid. Den gjør at det er veldig enkelt å få i seg viktige næringsstoffer som kroppen trenger, forteller ernæringsfysiolog i Q, Ane Grønsberg.

Sammenligner du med vanlig yoghurt, inneholder Skyr®-variantene mer protein. Det høye proteininnholdet gjør at den metter godt, og derfor er Skyr® Aktiv spesielt velegnet som et lite måltid når du er sulten – eller når du bare har lyst på noe godt.

— I tillegg til å ha et høyt proteininnhold er Skyr® Aktiv også fettfri, og gir en god kilde til kalsium. Proteiner er viktig for å opprettholde og styrke muskelmassen, mens kalsium blant annet bidrar til å opprettholde benbygning og tenner, forteller Grønsberg.

Hun fortsetter.

 — Ved å velge Skyr® Aktiv som mellommåltid vil du få et godt påfyll av kvalitetsrike næringsstoffer, og i tillegg få dekket en av de tre anbefalte porsjonene av melk- og meieriprodukter.

 

* Testen er utført av ernæringsfysiologer fra Bramat. De testet yoghurt og Skyr® i klemmepose i november 2020.

 

Bilder til saken: