SKyr sponser Rosa Sløyfe

Skyr® samarbeider med ROSA SLØYFE-LØPET! Det betyr ikke bare at vi bidrar med deilig Skyr®, men også at ansatte er med og løper. I oppladningen til løpene som foregår i seks norske byer presenterer vi gode tips til ernæring og trening.

Vi har plukket ut et eget TEAM SKYR® som vi skal følge i oppkjøringen, under og etter løpet. 

Venninnene Jannicke, Turid, Ellen og Line skal løpe Rosa sløyfe-løpet i Trondheim. Jannicke nominerte sine spreke, glade og livlige turvenninner. De har holdt sammen i flere år, og "samler" på turer og gode aktiviteter som gir minner for livet. Jannicke skriver selv at hun vil være stolt over å få løpe med venninnene for å støtte saken. De vil løpe for hennes mor og mormor. Vi ønsker venninnene lykke til, og vi gleder oss til å følge deres oppladning til løpet.

I tre artikler kan du få vite hvordan Michael B. Pettersen lader opp med å optimalisere proteininntaket i en hektisk treningshverdag. Hvordan du kan få maks utbytte av treningen kombinert med riktig kosthold og hvordan du best mulig holder deg sunn og sprek i sommer.

Optimaliser proteininntaket i en hektisk treningshverdag

 – En god helse og en trent kropp er motivasjonsfaktorer som driver meg, sier Michael B. Pettersen og mange kjenner seg nok igjen i dette. For å opprettholde en sunn helse spiller ernæringen en viktig rolle. 

Få maks utbytte av treningen med riktig kosthold

Å ha et forestående løp kan gi motivasjon til å leve et sunnere liv. Treningen må legges ned, og for å få best utbytte av den, bør også et sunt kosthold være på plass. Planlegging er et stikkord – her er hvordan du går frem!

Hold deg sunn og sprek i sommer

De faste rutinene fra hverdagen flyter mer ut i ferien, og det kan være vanskelig å holde på trenings- og ikke minst matvaner. Her er tipsene til effektiv trening og næringsrik mat på farten.

Bilder til saken: