Her er det mye å glede seg til! Store beger, frisk drikke og flere multipakninger betyr enda sterkere tilstedeværelse av Skyr® gjennom en aktiv hverdag.

Hva har fløyelsmyk og fyldig konsistens, er naturlig proteinrikt, fettfritt og uten tilsatt sukker?

Årets første nyhetsslipp fra utfordrermeieriet inneholder ikke mindre enn 9 Skyr®-nyheter. Dette er innovasjoner som Skyr®-fansen virkelig har lengtet etter, og nå er de endelig her!
 

Skyr® i store beger, 450 g: Jordbær & Rabarbra og Mango & pasjon
Vi elsker en utfordring og hver eneste dag får vi inn idéer til hva det neste fra Skyr® skal bli. Det er ingen tvil om hva Skyr®-fansen ønsker seg: Skyr® i store beger er den desidert mest etterspurte produktinnovasjonen vi noensinne har hatt. Da er det veldig gøy å levere!  

Nå får du mer Skyr® og mindre plastemballasje. Helt supert når du ønsker større porsjoner med Skyr® hjemme. Skyr® i store beger gjør det enda enklere å tilpasse porsjon etter ønske. Ikke minst er nyheten hendig når du skal lage yoghurtbowl, smoothie, frokostgrøt – ja, you name it – med Skyr®.

Skyr® Jordbær & Rabarbra og Mango & Pasjon i store beger er smakfulle yoghurter med fløyelsmyk og fyldig konsistens. Begeret er robust og har et praktisk skrulokk.

 

 

Skyr® Drikke 1-liter i to smaker: Bringebær og Tropisk
Denne nyheten vil gå rett inn i det bankende hjertet til Skyr®-fansen. En proteinrik, frisk og fyldig drikkevariant av Skyr® som kan nytes i glass som den er, eller med ditt favorittilbehør som frukt, bær, nøtter og granola. Skyr® Drikke er også fint å bruke i smoothie eller som en sunnere ingrediens i matlagning og bakst. Konsistensen er flytende og lettdrikkelig, uten biter.

 

 

 

 

Skyr® i 4x124 g i to smaker: 2 x skogsbær og 2 x vanilje
Nå kommer Skyr® i en multipack-løsning som gjør at hele familien kan nyte et sunt og godt mellommåltid. Genialt å ha på lur i kjøleskapet! De to nye smakene, vanilje og skogsbær, er stemt frem av forbrukerne. Dette er en superpraktisk nyhet som passer perfekt å spise hjemme, eller ta med på farten. For mange Skyr®-fans vil dette være et høydepunkt.

 

Skyr® Banan & Pasjon 160 g
Skyr® Banan & Pasjon kommer tilbake i yoghurthyllen, etter ønske fra dere! Den tidligere populære «limited edition»-smaken var høyt elsket og har vært sårt savnet etter at den forsvant fra yoghurthyllen. Nå er den inne i fast sortiment til glede for mange.

Din Skyr® Pasjon & Ostekake
To ganger i året kan Skyr®-fansen være med å sette sammen sine favorittsmaker til den ultimate smakskombinasjonen på Skyr®. Denne gangen ble vinnersmaken Din Skyr® Pasjon & Ostekake. En forbrukerbestemt «limited edition» som du helst bør sikre deg så fort som mulig. Denne blir det rift om fra ivrige nyhetsjagere! Kombinasjonen av forfriskende pasjonsfrukt og deilig ostekake er nærmest uslåelig.

Skyr® Mini 6x90g pose i sto smaker: 3 x Jordbær og 3 x vanilje
Barnas lille storfavoritt, Skyr® Mini, kommer endelig i multipack. De to smakene, jordbær og vanilje, er stemt frem og bestemt av forbrukere. Dette er den eneste multipakningen med porsjonsposer på markedet. Den sikrer at du alltid har nok Skyr® Mini i kjøleskapet når du skal lage matpakke, på tur eller bare trenger en rask matbit til minsten.

Nyheten kommer i en praktisk «fridge pack», som forenkler både innkjøp og oppbevaring. I tillegg er det verdt å merke seg at du finner engasjerende oppgaver for barna på baksiden av esken. Skyr® Mini har mye protein og minimalt med mettet fett.

 

Med dette nyhetsslippet tar vi Skyr® til nye høyder og inn i flere brukssituasjoner. I 2023 blir det spennende smaker og nye smarte løsninger som gir enda flere muligheter for å nyte Skyr® både hjemme og på farten. Vi gleder oss veldig til å høre hva du synes. Produktene er i butikk fra uke 8!

 

 

 

Bilder til saken: