Vi feirer 10 år med 10 kåringer over 10 uker! Delta i konkurranser på vår facebookside!  

Et tiår har gått siden Q Fersk Sjokolademelk ble kåret til Norges beste. Vi går for 10 år til sammen med Norges beste forbrukere, sier Q-sjefen.

Om man ser nærmere på suksessoppskriften er det én sentral faktor som skiller seg ut. Q sin sjokolademelk er nemlig den eneste ferske sjokolademelken på markedet.

— At sjokolademelken er fersk bidrar til den unike smaken, og vi er helt sikre på at det er grunnen til at den gang på gang blir kåret til Norges beste i ulike smakstester, sier Q-sjef Bent Myrdahl.

Q Fersk Sjokolademelk ble lansert som Norges beste sjokolademelk i 2010.

Bakgrunnen for at Q-Meieriene har lov til å kalle den for «Norges beste over 10 år» var en smakstest gjennomført av Norstat i januar 2010.

Siden har Q-Meieriene gjennomført flere forbrukertester der resultatet har gitt topplassering gang på gang. Siste forbrukertest ble gjennomført av analyseselskapet Alt om smak i januar 2019. Der deltok 214 respondenter mellom 17og 34 år.

—  Det er helt sentralt for vårt åpne innovasjonsarbeid at forbrukerne gir oss brutalt ærlige tilbakemeldinger. Derfor gjennomfører vi blindtester av sjokolademelk med jevne mellomrom for å være helt sikker på at vi har det beste produktet, sier produktsjef Dag Gjertsen

Feirer sammen med forbrukerne
Gjertsen forteller at Q har mange sjokolademelk-fans som har vært sentral for utviklingen av produktet.

— Vi kan slå oss på brystet og snakke om oss selv, men i stedet ønsker vi å feire ved å hylle engasjerte forbrukerne. I Q er forbruker sjefen, og vi strekker oss langt for å få dem til å bli med på fortsettelsen, avslutter han.

 

Delta i konkurranser på vår facebookside!  

 
 

 

Bilder til saken: