
Potetvafler med rogn og rømme
Disse potetvaflene er perfekte som en forrett eller en del av et festmåltid. Håper du liker oppskriften!
(4 porsjoner)
- Forbered potetene: Skrell og riv potetene på et rivjern. Press ut overflødig væske med et rent kjøkkenhåndkle eller papirhåndkle.
- Lag vaffelrøren: I en stor bolle, bland sammen de revne potetene, egg, melk, hvetemel, bakepulver, salt og til en jevn røre.
- Stek vaflene: Varm opp et vaffeljern og smør det med litt smør. Hell en passende mengde røre i vaffeljernet og stek til vaflene er gylne og sprø.
- Forbered toppingen: Mens vaflene steker, finhakk rødløken og dillen.
- Servering: Legg de ferdigstekte potetvaflene på en tallerken. Topp hver vaffel med en skje Q Rømme, en skje rogn, litt finhakket rødløk og dill.
Hvis du har kokte poteter til overs, kan du fint bruke det i denne oppskiften!
(0 kommentar)