Forbrukere har valgt smak og design på yoghurten SkyrMini. Bildet er fra utvelgelsesprossen

I går vant den lille storfavoritten Skyr®Mini innovasjonspris. Først og fremst vil vi takke DERE for å ha bidratt til å lansere en spennende og innovativ matboksfavoritt.

Høsten 2015 kom Skyr®Mini i butikkhyllene. Den nye matpakkefavoritten ble jobbet frem basert på forbrukerinnspillet om å lage en sunn yoghurt på klemmepose. Både smakstesting og designvalg har blitt gjort i tett samarbeid med forbrukerne. 

Forbruker + Q-Meieriene = suksess

Skyr®Min ble lansert i praktiske klemmeposer på 90 gram med skrukork, i smakene jordbær og banan. I 2016 stemte forbrukerne frem bringebær som ny variant, og den ble lansert like etter.  

Perfekt i matboksen

Løsningen gjør det mulig å spise yoghurt uten skje, posen kan gjenlukkes, og den skaper mindre søl enn det tradisjonelle begeret med barneyoghurt. Skyr® Mini kan dessuten fryses og dermed nytes kald når den er medbrakt i matboksen til skolelunsjen. Rett og slett perfekt i matboksen. 

Barneyoghurt har blitt mer praktisk til å nytes på farten

DLFs innovasjonspris ble delt ut for 10. gang. Juryen mener Skyr®Mini har gjort barneyoghurten mer praktisk til å nytes på farten – uten skje. Den er også fettfri, proteinrik og har lite tilsatt sukker. Tusen, tusen takk til alle som har vært med på å bidra til å få et innovativt og spennende storfavoritt i butikkhyllene. Gleder oss til fortsettelsen. Har du en ide? Del med oss, da vel. 

Se hvilke andre ideer forbrukerne har sendt inn til oss.

Bilder til saken: