Protein med dessertfølelse
Q Protein-serien startet med et ønske fra Q-fan Marte Victoria, som etterlyste proteinrike produkter som smaker digg. Resultatet ble Q Proteinmelk Sjokolade, og senere Q Proteinyoghurt i praktisk 700 g pose i smakene naturell og vanilje.
Nå utvides serien med Q Proteinyoghurt Creamy Caramel i 125 g porsjonspose – perfekt for folk på farten.
– Q Protein har blitt en stor suksess, og det hele startet med et ønske fra Marte Victoria. Interessen for serien er stor, og vi merker tydelig engasjement både i sosiale medier og gjennom forslag i idébanken Min Q-idé. Mange ønsker produkter som metter mer og passer inn i en aktiv livsstil, sier Q-sjef Kristine Aasheim.

Q Kefir Bringebær – fra Per Arne til André
Ideen om å lage kefir i ulike smaker kom opprinnelig fra Per Arne, som hadde smakt lignende produkter i utlandet og ønsket å få det i norske butikker. Q tok utfordringen på strak arm og utviklet Q Kefir Solbær og Blåbær og Q Kefir Naturell – nå utvides serien med Q Kefir Bringebær.
Den nye bringebær-smaken er basert på et sterkt ønske fra en annen kefirentusiast, André, som har vært med i hele utviklingsløpet og smakt seg frem til den endelige varianten sammen med både Per Arne og Q sine produktutviklere.
– Per Arne og André har vært med oss fra første idé til ferdig kefir. Det er inspirerende å jobbe så tett med engasjerte Q-fans, og resultatet har scoret veldig bra i smakstester, sier Aasheim.
.jpg)
Forbrukerne setter retningen
I Q skjer innovasjon i samarbeid med forbrukerne.
– Vi utvikler ikke bare produkter for forbrukerne, vi utvikler sammen med dem. Gjennom idébanken Min Q idé har tusenvis delt sine ønsker, og flere av våre mest populære produkter har startet sin reise nettopp der. Alle kan sende inn forslag på www.minqide.no – prøv du også!
PS! Til jul kommer to Skyr®-favoritter tilbake i butikk: Skyr® med smak av julebrus og Skyr® Mini med smak av juleskum. Disse limited edition-variantene har blitt en tradisjon for mange – og gir et ekstra løft i yoghurthylla når vi nærmer oss høytiden. Gled deg til uke 42.