Kjenner du noen som skaper fremtidens løsninger? Nominer en klimasmarting, og bli med på Innovasjonsdagen!

På Innovasjonsdagen får du innblikk i suksesshistorier og fiaskoer som har lagt premissene for hvordan et lite utfordrermeieri lykkes med å skape vekst i et stadig nedadgående marked. Mye av bakgrunnen for dette handler om hvordan forbrukerne hjelper oss med å finne nye og smartere løsninger. 

Etter lanseringen av «Min Q-idé» i mai 2015 ble vi for alvor et forbrukerdrevet meieri. Tilbake på den tiden hadde vi et håp om å engasjere forbrukerne i det vi kaller «åpen forbrukerdrevet innovasjon». Nå, 6 år senere, får vi inn nye idéer hver eneste dag, og i vår idébank har vi mange tusen forslag til hvordan vi kan gjøre ting litt bedre.

Vi har bestemt oss for at det er forbrukeren som er sjefen. Da må vi lytte! På våre månedlige nettmøter spør vi oss derfor til råds om ulike små og store problemstillinger. Blant annet spørsmål om hvordan vi sammen kan finne bedre løsninger på utfordringer som matsvinn og emballasje.

Både på nettmøter, i «Min Q-idé», i sosiale medier og på telefon til selveste Q-sjefen, får vi inn forslag hver dag som omhandler klima og bærekraft. Derfor vet vi at det finnes mange «klimasmartinger» der ute.

Følg med! Nærmere informasjon om Innovasjonsdagen kommer snart. 

Bilder til saken: