Ingredienser

BUNN
300 g Sibas kjeks
150 g Smeltet smør
1 ss Sukker
FYLL
1 boks Kondensert melk
6 Eggeplommer
3 dl Q® Crème Fraîche
100 g Sukker
5 Juice av lime
1 ts Revet limeskall
TOPPING
3 dl Q® Crème Fraîche
2 ss Melis

Fremgangsmåte

BUNN
• Smelt smør. Knus kjeksen i en food-prosessor og bland i smeltet smør. Trykk blandingen ut i en smurt form og stek bunnen midt i ovnen i 10 minutter på 170 C. Avkjøl.

FYLL
• Pisk eggeplommer, kondensert melk og 3 dl Q® Crème Fraîche sammen. Tilsett revet limeskall og saft fra limene. Fortsett å piske til blandingen blir jevn og fin.
• Hell blandingen i formen.

STEKING

• Stek kaken videre midt i ovnen ved 150° i 20-25 minutter. Fyllet skal være fast på overflaten, men bløtt inni.
• Avkjøl kaken i kjøleskapet et par timer (og helst over natten) til den er helt kald.

TOPPING
 • Pisk Q® Crème Fraîche sammen med melis og pynt med revet lime skall.