Spør oss om Skyr® Mini

Hva er proteiner, og hva med proteiner til barn?

Barn må gjerne spise proteiner. Proteiner er byggestener i kroppen. De bidrar blant annet til vekst i muskelmasse, og til å opprettholde normale knokler. I et sunt og variert kosthold skal 10 – 20 % av energien komme fra proteiner.

Hva er sammensetningen i Skyr® Mini?

Skyr® Mini har mye protein, lite sukker og minimalt med mettet fett. Yoghurten er laget av syrnet melk og en frukt-/bærblanding som gir den gode smaken. Den er også tilsatt laktase, slik at den blir laktoseredusert.

Hvor gammel kan man være for å spise Skyr® Mini?

Dersom barna allerede er vant til melkeprodukter i sitt kosthold kan de fint spise Skyr® Mini også. Mange introduserer melk- og meieriprodukter til barna rundt 1-årsalderen.

Hvorfor metter Skyr® Mini så godt?

Vi sier at Skyr® Mini metter små mager. Med det mener vi at proteinene gjør at magen blir mett. I likhet med andre yoghurter inneholder den også flere viktige næringsstoffer som kroppen trenger hver dag.

Hva er Skyr® Mini og passer det i barns kosthold?

Skyr® Mini er en yoghurt for de minste, som passer veldig godt både i matpakken og som et mellommåltid på farten. Skyr® Mini gir verdifulle bidrag av blant annet proteiner, B-vitaminer, kalsium og jod til små og aktive kropper.

Skyr® Mini er best i test!

Hurra! Barnas favoritt, Skyr® Mini, får terningkast 6 av både"TV2 Hjelper deg" og"bramat.no". 

Skyr®Mini vant innovasjonspris

I går vant den lille storfavoritten Skyr®Mini innovasjonspris. Først og fremst vil vi takke DERE for å ha bidratt til å lansere en spennende og innovativ matboksfavoritt.