Taco med pulled pork og Q® Lettrømme
Prøv Q® Lettrøme i denne herlige pulled pork-varianten! På under en time har du en helt ny vri på tacofredagen.
Stekt laks blir best når du serverer med Q® Lettrømme, risotto, chorizo og scampi. Surf and turf på lavt nivå!
• Fres løk, chorizo og ris lett i olje. Hell over kokende buljong
• La risen småkoke til den er ferdig, ca. 18-20 minutter
• Rør i parmesan
• Stek scampi i smør med hvitløk krydre godt med salt og pepper
• Anrett risotto i pannen med scampi på toppen og litt Parmesan
• smak til med 1 dl lettrømme
• varm opp litt olje i en panne
• legg i laksefiletene, stek filetene i 3-4 minutter på hver side.
• server nystekte laks oppå scampi og chorizo risotto med en stor skje med Q® Lettrømme
Q® Lettrømme Beger med skrulokk