Klikk her for heiarop 👇

0

heier på utfordrerlaget!

Hva mener "5 på gaten" om konkurransen i meierisektoren? 

Hvorfor er Q en viktig del av landbruk i hele landet? 

Fleip eller fakta? 

Finn ut mer

Regjeringen svikter forbruker

Regjeringen sier de ønsker konkurranse og lavere priser i matbutikken, men de gjør det motsatte når de i dag foreslår å kutte i konkurransefremmende virkemidler. 

Så la oss konkurrere på like vilkår da!

Så flott at Tine vil ha konkurranse, da kan vi vel heller sette søkelys på å øke produksjonsgrunnlaget gjennom rettferdig konkurranse, fremsnakking og innovasjon på det hvite gullet?

Over 150 000 heier på konkurranse i meierihyllen

På én uke skapte den 5 meter høye melkekartongen på Oslo S et brennende engasjement for konkurranse, innovasjon og valgfrihet i meierihyllen. – At folk heier på oss betyr alt, sier Q-sjefen.

Trapper opp kampen mot melkemonopolet

Forbipasserende sperret opp øynene da Q-sjef, Kristine Aasheim, avduket en 5,5 meter høy melkekartong midt på Oslo S mandag morgen. Målet er å mobilisere til et felles heiarop for konkurranse i meierisektore

Tiltakene i meierisektoren virker

Landbruksdirektoratet leverte 15. desember sin utredning om de konkurransefremmende tiltakene i meierisektoren til Landbruks- og matdepartementet.

Konkurranse er bra for alle

Norsk konkurranse er livsviktig for den norske bonden, handelen og forbruker skriver Q-sjefen Kristine Aasheim i dette innlegget som stod på trykk i Nationen 22.november.